BOSS BABECOACHING
 


Welkom Future Boss Babe!
Ben jij op
zoek naar een healthy lifestyle of hulp bij het behalen van jouw persoonlijke doelen? Wil jij jouw gewoontes doorbreken en een nog fittere versie van jezelf zijn?  Ben je er helemaal klaar mee om telkens tegen jezelf te zeggen "Maandag begin ik echt!" Wil je de eindeloze cirkel doorbreken van verschillende diëten? Of heb jij ook een geweldige dame zien stralen op het podium en droom jij ook van jouw eigen podium moment? Ben jij klaar om te werken aan jouw fysieke maar ook zeker mentale doelen?
Met Boss Babe Coaching help ik jou met het creëren van een gezonde levensstijl. Een levensstijl die niet gebaseerd is op oneindig diëten maar een levensstijl helemaal aangepast aan jouw behoeftes en wensen.

Samen gaan we opzoek naar verschillende aspecten die jou helpen om een persoonlijke levensstijl te creëren. Met mijn hulp ga ik jou helpen het allerbeste uit jezelf te halen. Samen streven we niet alleen naar het creëren van persoonlijke levensstijl , bij Boss Babe coachen gaan we verder dan dat! We helpen jou met het volhouden van deze levensstijl. We gaan ons niet enkel en alleen focussen op de fysieke doelen. We gaan samen kijken hoe jouw relatie is tot voeding en wat we hierin kunnen verbeteren.

 Na het behalen van jouw doelen gaan we verder werken aan het onderhouden en behouden hiervan.  Dit geldt niet alleen voor de lifestyle coaching. Als coach zijnde ben ik namelijk heel erg gefocust op de begeleiding na het draaien van een wedstrijdseizoen. Na jouw geweldige podium momenten gaan we dan ook een speciaal na traject in zodat je hierna weer volledig op eigen benen kan staan met een goede relatie tot voeding en vooral lekker in je vel zit!

Ik geef jou tools mee zodat je na het coachings-traject geheel op eigen benen kunt staan!


Ben jij er klaar voor? 

Blue berry crumble
cake
koekie
pizza
Nachos
Reminder_ Wear a smile today.
a
ff
fvv
f
vrvr
vffvfv

    

 

E-mailen
Map
Info
Instagram