BOSS BABECOACHING
 

Personal Coaching


Ben jij opzoek naar dat extra stapje in de goede richting? Probeer je al een tijdje jou doelen te bereiken maar heb je het gevoel dat je vast loopt? Ben je er klaar voor om die eindeloze cirkel te doorbreken? Wil jij de eerste stappen zetten naar jouw ultieme body? Waar wacht je nog op?

Bij Boss Babe coaching gaan we samen opzoek naar wat de beste wijze is om jou realistische doel te behalen. Wij streven naar goede begeleiding , duurzaam resultaat , kwaliteit en persoonlijke aandacht. Aan de hand van jouw wensen , jouw huidige levensstijl en voedingspatroon gaan we een plan werken die daarop direct aansluit. Wij werken niet als coach en cliënt maar wij staan voor "EEN TEAM, EEN TAAK" #TEAMBOSSBABE!

Tijdens dit gehele proces word je begeleid om zowel jouw fysieke doelen , als jouw mentale te behalen. Dit doen we aan de hand van diverse coaching en trainings-technieken die voor een ieder verschillend zijn en zich aansluiten aan jouw persoonlijke behoeftes.

Wat houdt dit precies in?
-Je ontvangt een persoonlijk training plan
-Een persoonlijk voedings of macroplan
-Wekelijkse contact momenten om jou voortgang te monitoren
-Onbeperkte aanpassingen waar nodig
-24/7 de mogelijkheid om contact te leggen met je coach
-Onvoorwaardelijke fysieke en mentale support.

Wat heb jij nodig om te starten met dit traject?
-Jezelf
-100 % motivatie


Boss Babe

Pakketen

Wedstrijd begeleiding

Intensieve 1 op 1 begeleiding naar jouw ultieme podium momenten. We focussen ons niet alleen op het behalen van jouw doelen middels voeding en trainingsplannen. We investeren ook tijd in het mentale aspect en jouw persoonlijke relatie tot voeding. Hierbij werken wij echt samen als EEN TEAM en sta je er nooit alleen voor!

Lifestyle coaching

Bij lifestyle coaching gaan we ons verdiepen in jouw huidige levensstijl. Wat zijn je eet gewoontes? Hoe actief ben jij gedurende de dag? Aan de hand van verschillende aspecten gaan we samen een realistisch en haalbaar doel stellen. Voor het behalen van dit doel ga ik een plan opstellen die perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeftes. Tijdens dit proces hebben we persoonlijke contact en investeren we tevens in het mentale aspect. Zodat wanneer jij jouw ultieme doel behaald , je ook een levensstijl hebt ontwikkeld die bij jouw als persoon past en waar jij de rest van je leven mee verder kan!

PT / Techniek sessies

Personal Training of techniek sessies in de Boss Babe studio. Haal op dit manier nog meer uit je personal coaching traject of verbeter hiermee je techniek om nog meer progressie te boeken in de sportschool.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: Bossbaberoom@gmail.com


E-mailen
Map
Info
Instagram